Alles over De Independent Corvette Club

Onze filosofie…

De Independent Corvette Club is opgericht omdat de eigenaren een plek mistten waar alle liefhebbers van Corvette auto’s bij elkaar kunnen komen en hun kennis en liefde voor de auto’s met elkaar kunnen delen.

Corvette maakt onderdeel uit van het Amerikaanse merk Chervolet. Het merk werd in 1911 opgericht en niet veel later in 1913 werd de eerste auto, de Royal Mail geïntroduceerd. In de jaren dat de fabrikant auto’s heeft gemaakt zijn er veel iconische modellen ontwikkeld zoals de Corvette Sting Ray uit 1963, de Camaro die steeds een nieuw design krijgt, de Impala uit 1996 en het eerste elektrische model van het merk, de Volt.

Onze voorliefde voor Corvette begon nadat de eerste Sting Ray in productie ging. Niet alleen zorgen wij voor het allerlaatste nieuws omtrent de auto’s maar wij verzorgen ook bijeenkomsten waar liefhebbers, jong en oud hun voorliefde met elkaar kunnen delen.

Wil je een kijkje nemen op ons kantoor, kom langs. Indien je vragen hebt over de auto’s of over ons dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.